We use cookies to offer the best possible user experience on our website. We also use third-party cookies, to deliver personalised advertisement messages. By using our website you agree, that cookies can be saved on your device. Further information on the cookies used and on how to disable them can be found here.
 
 
long-life doors
 

Vodafone Village

Milan

 
Eco-technological complex of about 67,000 square meters destined to host more than 3,000 employees of the Milan offices of Vodafone Italy, the Vodafone Village is one of the greatest examples of recovery of a large disused industrial area. A workplace designed according to the highest efficiency, comfort and flexibility of space allows a saving of 1,400 tonnes of CO2 per year. For Vodafone Village, Connecticut has made the installation of interior doors for dining and services areas, interpreting design guidelines of the architects Morisi and Gantes.
 
 
 
 
 
VAT No.: 12024450152